Hirdetés

Escape from Tarkov - így lehet bekerülni az alfába

|

A héten indul az Escape from Tarkov alfatesztje, és a fejlesztőcsapat egy érdekes rendszert talált ki arra, hogy hogyan ne omlassza össze a szervereket.

Hirdetés

Augusztus 4-étől próbálhatják ki az átlag játékosok az Escape from Tarkovot, ami egy kicsit a S.T.A.L.K.E.R.-re hajaz, de azért mégsem egészen olyan. Nincsenek benne mutánsok például, csak három rivális szerv, melyből kettő magánhadsereg, egyet pedig a Tarkovban ragadt túlélők csoportja alkot.

A Battlestate bejelentette, pontosan hogyan tervezi beengedni az érdeklődőket az alfába. A tesztelésben csak az vehet részt, aki előrendelte a játék bármely változatát az alap kiadást kivéve. Az Edge of Darkness csomagot választók lesznek az elsők, ők garantáltan bejutnak, de a Prepare for Escape-eseknek csak 50 százalék, a Left Behindosoknak pedig csak 25 százalék esélye van a bekerülésre. A kódokat az előrendelések sorrendjében osztják ki fokozatosan, és remélik, hogy két hét alatt mindenkit be tudnak engedni. Ha a részvételre esélyesek között vagytok, várjatok türelemmel, lehet, hogy nem most, hanem csak pár nap múlva jön majd a belépő.

Az alfa alatt egyébként két helyszín, a Customs és a Factory lesz bejárható, és csak a PMC frakció választható. Lehet tárgyakat eladni és vásárolni is. A hivatalos oldalon egy nagyon részletes lista írja le, hogy pontosan mit lehet megtalálni, összegyűjteni, nézzetek rá, ha érdekel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)