Hirdetés

Escape from Tarkov - ilyenek a napszakok és a fegyverfejlesztés (videó)

|

Egy rakat új kép érkezett az Escape from Tarkov dinamikus napszakváltásáról, ráadásul egy hosszabb gameplay trailer keretében a fegyverfejlesztésbe is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Az orosz illetőségű Battlestate Games hardcore túlélőjátéka, az Escape from Tarkov azonnal elcsavarta a fejünket, ahogy bejelentették, azóta pedig csak még inkább a szívünkbe zártuk a S.T.A.L.K.E.R. beütésű, keményvonalas MMOFPS-t, amely minden hírrel és látnivalóval csak még ígéretesebbnek tűnik. 

Jelenlegi információink szerint az Escape from Tarkov lesz a legrealisztikusabb lövölde, amivel valaha találkoztunk, ehhez viszont hozzátartozik a dinamikus időjárás és a dinamikus napszakváltozás is. Ez utóbbiról mutatott most a stúdió néhány új képkockát, ami egy ipari létesítményt és annak környezetét mutatja be, ami hihetetlenül jól néz ki, legyen akár nappal, naplemente, éjjel vagy pirkadat (és ez még mindig csak alpha!): 

További képeket a galériában találtok. A fejlesztők emellett megmutatták, hogy milyen új magaslatokba kívánják emelni a fegyverfejlesztést, ugyanis az Escape from Tarkov játékmenetében egyenesen észbontó, hogy mennyi testreszabási lehetőség áll majd rendelkezésünkre a fegyverek feltuningolása terén. Az alábbi videóban például egy Kalasnyikov puskát láthatunk hihetetlen részletességgel átalakulni valami szinte ismeretlenné szörnyeteggé, ráadásul az elvégzett változtatások nem csupán kozmetikát jelentenek, valódi hatással lesznek a fegyver teljesítményére: 

Az Escape from Tarkov közelgő zárt bétájához egyelőre nincs pontos dátumunk, de a hivatalos honlapon regisztrálhattok rá, ha felkeltette az érdeklődéseteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)