Hirdetés

Escape from Tarkov - tízpercnyi játékmenet az alfából

|

A Battlestate Games tovább mutogatja nekünk ígéretes online lövöldéjét, az Escape from Tarkovot. Ezúttal 10 percet láthatunk a játék alfa változatából.

Hirdetés

Az orosz illetőségű Battlestate Games hardcore túlélőjátéka, az Escape from Tarkov már akkor ígéretesnek tűnt, mikor bejelentették, azóta pedig csak még inkább kíváncsiak lettünk S.T.A.L.K.E.R. beütésű, keményvonalas MMOFPS-re. A lövölde ugyanis már az alfa állapotában is gyönyörű volt, azóta pedig sokat fejlődött. 

Májusban a fejlesztők először egy órányi, majd harminc percnyi gameplay-t mutattak a játék alfa verziójának legutóbbi buildjéből, amelyet továbbra is a Unity 5 motor hajt. Ahogyan az korábban kiderült, az Escape from Tarkov alfa tesztje augusztus első hetében indul, viszont a Battlestate Games munkatársai addig sem a naptárt nézegetik, hanem fejlesztik tovább a történetorientált projektet.

Az alfából származó legújabb gameplay videóban egy elhagyatott vegyi gyárat nézhetünk meg közelebbről, ahol többek között olyan technikai részletekre kívánják felhívni a figyelmünket, mint a dinamikus világítás, a fényvisszaverődés és a felhasználói felület, de szemügyre vehetjük például az inventory-t is. Fent ti is meg tudjátok nézni a teljes videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)