Hirdetés

Escape From Tarkov - ilyen lesz a kereskedés

|

Az Escape From Tarkov nem csupán az összecsapások és a helyszínek tekintetében lesz hihetetlenül reális, de az adás-vétel kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek a készítők.

Hirdetés

Az Escape From Tarkov továbbra is alfa fázisban van, azonban az összes róla szóló videó annyira meggyőző, hogy jelenleg ez az egyik legjobban várt cím a lövöldék között. Az ismert YouTuber és Battlefield specialista, Westie is kiemelten figyel a projektre, a fejlesztők támogatásával készített egy videót arról, hogyan működik majd a kereskedés. 

Nézzünk is bele gyorsan, aztán jöjjenek a részletek:

Háromfajta módon vásárolhatunk vagy adhatunk el valamit: kereskedőkön, bolhapiacon vagy aukciókon keresztül, ám utóbbi kettőről egyelőre még csekély mennyiségű információ áll rendelkezésünkre. Annyi bizonyos, hogy a bolhapiacon kizárólag a játékosok árulhatnak és az árakat is ők határozzák meg, a tárgyakat pedig 24 óránként egyszer kínálhatjuk csak fel eladásra. Természetesen az Escape From Tarkovban is van aukciós ház, ahol a felhasználók licitálhatnak az egyes elemekre, de hetente egyszer frissül csak a lista. 

Erről a két módszerről jelenleg ennyit tudunk, de Westie lehetőséget kapott rá, hogy a fenti videóban részletesebben is bemutassa, hogyan üzletelhetünk az egyes kereskedőkkel. A lényeg, hogy bármilyen típusú tárggyal kereskedhetünk, az eladók árai (jelenleg három pénznem érhető el) pedig nagyban függnek az ismeretségtől.

Akárcsak más játékokban, a boltosok itt is kifogyhatnak a pénzből, ráadásul az Escape From Tarkovban meg is betegedhetnek, sőt meg is halhatnak. Érdekesség, hogy akár a játékosok is boltossá válhatnak és elindíthatják a saját bizniszüket, viszont figyelembe kell venni, hogy ugyanazok a szabályok lesznek érvényesek rájuk is, mint az MI által irányított kereskedőkre, például adózniuk kell. 

Nektek hogy tetszenek ezek a megoldások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)