Hirdetés

Escape from Tarkov - ilyenek lesznek a PC-s beállítások

|

A Battlestate Games fejelsztői megmutatták, miket piszkálhatunk meg, hogy a legtöbbet hozzuk ki az Escape from Tarkovból.

Hirdetés

Most, hogy letettem a Divisiont, az Escape from Tarkov ugrott a várólistám első helyére. Amíg a srácok el nem kezdik kiküldeni a meghívókat a bétára, kénytelenek leszünk beérni azokkal a képekkel, amiket megosztanak a rajongókkal.

A most nyilvánosságra hozott screenshotokon megnézhetjük, milyen statisztikákat vezet majd rólunk a játék, így például hogy a raidek során (és igen, itt is raidnek hívják, pedig nem olyan mint egy MMO-ban) hány embert öltünk meg, illetve mi magunk hányszor véreztünk el.

Emellett a grafikai beállításokba is betekintést engedtek a srácok, és jó hír, hogy akit zavar, az kikapcsolhatja majd a motion blurt és a chromatic aberrationst is. Akinek ez nem lenne elég, az játszhat egy kicsit az FoV-vel, sőt, az Arma játékokhoz hasonlóan a célzás holtterét is megpiszkálhatja, így akár anélkül is belőleti az egész képernyőt, hogy máshová nézne a karakter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)