Hirdetés

Escape from Tarkov - hamarosan indul a nyílt béta

|

Ugyan biztos dátum még nincs, de már nagyjából tudjuk, hogy mikor nyílnak meg mindenki előtt Tarkov kapui.

Hirdetés

A STALKER-stílusú MMO lövölde éppen zárt béta fázisban van, így csak azok játszhatják, akik előrendelték vagy szereztek egy bétakulcsot valahonnan. Hamarosan egyikre sem lesz szükség, mivel a fejlesztők szerint még az év vége előtt elindul majd a nyílt béta.

Hirdetés

Mivel már majdnem november van, így ez meglehetősen behatárolja a lehetőségeket. A következő 8 hétben kinyílik a játék, és ennek örömére a fejlesztő Battlestate Games kiadott egy új frissítést, amiben több mint 70 új tárgy lapul. Ezzel együtt finomították a játék igényeit, így már gyengébb gépeken is szebben fut.

A fejlesztők tervezik, hogy az összes nagyobb európai nyelvre lefordítják a játékot, illetve kínai, japán és koreai lokalizáció is tervben van. Aki nem tudja kivárni az Escape from Tarkov nyílt bétáját, az már most bevásárolhatja magát a hivatalos oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)