Hirdetés

Escape From Tarkov-szerű módot kaphat a Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Hétről hétre egyre izgalmasabbnak tűnik az idei Call of Duty epizód.

Hirdetés

2019-ben sokaknál nagyon betalált a Modern Warfare alcímmel megjelent Call of Duty, ráadásul a reboottal együtt a Warzone is berobbant a köztudatba, és azóta is az egyik legnépszerűbb battle royale-nak számít a piacon. Idén végre megérkezik a kampány történetét továbbszövő Modern Warfare 2 és bár nem vele egyszerre, hanem kicsit később, de befut majd a Warzone 2 is.

Izgalmunkat fokozandó pedig úgy tűnik, hogy a szokásos módokon túl lesz még bőven meglepetés a játékban, így most rágjuk a körmünket, tűkön ülünk, vágjuk a centit (magyarán kimerítünk minden létező sablonszöveget) abban bízva, hogy előbb-utóbb hivatalosan is megerősítik ezeket az értesüléseket. Persze a cáfolatuk sem kizárható, de egyelőre optimisták vagyunk.

Hirdetés

Már a játék leleplezése előtt is lehetett hallani pletykákat arról, hogy az idei Call of Dutyban helyet szorítanak egy Escape From Tarkov jellegű játékmódnak, most pedig minden eddiginél erősebb jelet kaptunk arra vonatkozóan, hogy tényleg készül a rebesgetett DMZ. Az Activision meghívott néhány Los Angeles Rams játékost, hogy próbálják ki az MW2 jelenlegi verzióját, a sportolók pedig "véletlenül" olyan képeket is közzétettek, amiket nem lett volna szabad. Persze ezeket gyorsan levetették velük, az internet azonban nem felejt.

A kép természetesen hogy, hogy nem, szörnyű rossz minőségű, a lényeg azonban tisztán olvasható, ott a DMZ mód. Azt beszélik, hogy ez olyan battle royale-szerű élmény lesz, amelyben nem csak egy túlélő lehet, hanem mindenki a kijutásért harcol, persze minél jobb felszereléssel. Ha az Escape From Tarkov receptjét jól tudják keverni a Call of Duty sebességével, elképesztően jó móka lehet még ebből.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ez természetesen még nem 100%-os megerősítés, simán lehet szándékos félrevezetés, esetleg egy olyan build, amit végül nem élesítenek, de bizakodni azért szabad. Egyes források szerint a DMZ, hasonlóan a Warzone 2-höz csak a Modern Warfare 2 premierje után válik teszik elérhetővé, cserébe viszont ingyenes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)