Hirdetés

Escape From Tarkov - így tudunk majd kereskedni

|

Minél többet látunk ebből a játékból, annál inkább lenyűgöz minket a részletessége. Ezúttal a kereskedelmi rendszerről tudunk meg néhány érdekességet.

Hirdetés

Az Escape From Tarkov az utóbbi idők egyik legígéretesebb játéka, ami nem csak technikailag kiemelkedő, de a játékmenet is hihetetlenül mély és részletgazdag, már az alfa változat alapján is. Eddig főleg a felfedezésről és a harcról tudhattunk meg részleteket, viszont most a gazdaságról derültek ki újdonságok.

A játékban a kereskedelem egyébként nagyon érdekesen fog működni. A lényeg, hogy játékosként fokozatosan fedezzük majd fel a gép által irányított kereskedőket, akik különféle javakkal rendelkeznek, amiket esetleg más és más áron vehetünk meg tőlük. Ez azért van, mert nem csak egy, de kapásból többféle pénznem van a játékban, amelyeknek a való világhoz hasonlóan eltérő lehet az értéke, ez pedig befolyásolja a kereskedelmet.

Ami igazán érdekes az az, hogy mi játékosként is lehetünk kereskedők, ezzel pedig mi is hatással lehetünk arra, hogy hogyan alakulnak az árfolyamok a játék világában. Persze azt azért meg kell jegyezni, hogy ezek a változások egyáltalán nem tükrözik a valóságot, a játéknak egy teljesen saját gazdasági ökoszisztémája van.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)