Hirdetés

Escape from Tarkov - még csak alfa, de már gyönyörű

|

Új képek érkeztek az Escape from Tarkov alfa állapotából, és a játék már most nagyon jól néz ki. Van itt fegyverátalakítás és térképek, tessék nézni!

Hirdetés

A lenti képek bemutatják az Escape from Tarkov atmoszféráját, fegyvereit és pályáit. Ami ezeknél is érdekesebb az az, hogy a jelenlegi alfa verzióban már benne van a fegyvermódosítás rendszere, amit láthattok is az egyik képen.

A játék fejlesztői azt ígérik, hogy rengeteg lehetőségünk lesz a fegyvereink testreszabására. Szinte minden modult lecserélhetünk, átalakíthatunk majd, és éppen azért, hogy ez a rendszer hibátlanul működjön, jelenleg éppen ezt tesztelik minden erejükkel. A fegyverek testreszabását nem is olyan régen, egy videóban mutatták be:

Szerencsére nem csak a fegyverek, de az Escape from Tarkov egésze gyönyörűen néz ki már most, amit a most érkezett képek bizonyítanak.

Az Escape from Tarkov egy havidíj mentes MMO lesz, amit csak egyszer kell majd megvásárolni, és onnantól már csak a DLC-kért kell majd fizetni. A megjelenési dátum egyelőre nincs bejelentve, várhatóan még ebben az évben fut majd be PC-re és Mac-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)