Hirdetés

Escape from Tarkov - hamarosan kipróbálhatjuk

|

Az orosz városban játszódó MMOFPS fejlesztésének legnagyobb fázisa közelít a vége felé.

Hirdetés

Ha játszanál egy jó MMOFPS-t, de a Destiny kicsit túl sci-fi, akkor az Escape from Tarkov lesz a te játékod. Az előrendelők júliusban már betehetik majd lábukat a világtól elzárt orosz városba.

Ezen a háborús területen a játékosok a túlélésért, és - természetesen - a lootért küzdenek néhol egymással, néhol a világgal. A zárt béta megjelenésével több új lehetőség is bekerül, mint például a biztosítási rendszer, aminek segítségével a játékosok (némi biztosítási költség kifizetésének fejében) nagyobb eséllyel tarthatják mg tárgyaikat esetleges halálozásuk után.

A zárt béta bejelentésének híre egy csomag új képpel érkezett, amiket végiglapozhattok, ha rányomtok a lenti galériára:

A bétában lesznek új fegyverek, új fegyverkiegészítők, töltények, rengeteg új zsákmányolható tárgy, és kereskedésre használható áru.

Előrendeltétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)