Hirdetés

Esélyes, hogy épp a látványvilága miatt fogjuk szeretni az Obsidian új játékát

|

Az Obsidian Entertainment, akiknek többek között a The Outer Worlds-öt is köszönhettük, most egy minden szempontból rendhagyó projekttel jelentkezett a Pentiment képében.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk a korábbi években, idén is elképesztően pörgős volt az Xbox és a Bethesda közös, nem-E3-as bemutatója, ahol szó szerint egy pillanat szünetet nem hagynak a rendezők a játékok előzetesei között.

A számtalan kedvcsináló és játékmenetet bemutató videó között feltűnt az Obsidian Entertainment új játéka is, a Pentiment, amiről egyelőre nem tudjuk, mit gondoljunk.

Hirdetés

A Pentiment sokaknak a történet, míg másoknak épp a kódexeket idéző látványvilága miatt lehet érdekes. Tény, hogy egyedi, de azt is megértjük, ha valakinek nem tetszik. 

A játék az 1500-as évekbe repíti vissza a játékosokat, a korszak minden bájával, konfliktusaival, rendetlenségével és veszélyeivel teli kalandot ígér. A történetet igazi történelmi események és a korból való feljegyzések inspirálták, a fejlesztést pedig Josh Sawyer vezeti.

Az Obsidian Entertainment játéka már most novemberben megjelenik Xbox One-ra, Xbox Series gépekre, PC-re és elérhető lesz a felhőből, továbbá első naptól benne lesz az Xbox és PC-s Game Pass könyvtárában, illetve megtaláljuk Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)