Hirdetés

Eseti jelleggel továbbra is megjelenhetnek a Bethesda játékai más konzolokra

|

Phil Spencer elárulta, hogy nem lesz minden jövőben megjelenő Bethesda videojáték teljesen Xbox-exkluzív.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy a Microsoft mélyen a zsebébe nyúl, és 7,5 milliárd dollárért megvásárolja a Bethesda anyacégét, a ZeniMax Mediát, sokan azon kezdtek el agyalni teljesen érthető módon, hogy ez milyen hatással lesz a Bethesda kínálatának PS5-ös vonalára, magyarán a jövőben vajon megjelenhetnek-e a legújabb Doom, Fallout vagy éppen The Elder Scrolls játékok a Sony novemberben érkező új konzoljára. Konkrét választ ugyan nem kaptunk, de legalább nincs kizárva a dolog.

Hirdetés

Az Xbox divízió fejese, Phil Spencer ugyanis a Bloombergnek adott interjújában elmondta, a Bethesda jelenleg is készülő nagyszabású sci-fi RPG-je, a Starfield Xbox konzolokra és PC-re fog megjelenni, valamint bekerül a Game Pass kínálatába, viszont azt nem jelentette ki konkrétan, hogy PlayStation 5-re is megjelenhet-e a játék. Egészen pontosan úgy fogalmazott viszont, hogy "eseti jelleggel" más konzolokra is megjelenhetnek a Bethesda játékai. 

És hogy mit jelent ez az eseti jelleg? Nos, egyelőre fogalmunk sincs. Az viszont mindenesetre bizonyos, hogy a PC-re és PlayStation 5-re már bejelentett Deathloop és GhostWire: Tokyo ideiglenes exkluzivitást kapnak PS5-ön, ebben nem történik változás, később viszont értelemszerűen az Xbox konzolokra is meg fognak érkezni. Nem szabad a PlayStation-vonal mellett a Nintendo Switchet sem elfelejteni, hiszen az utóbbi időben egyre több Bethesda játékot portoltak erre a hibrid konzolra. Egyelőre nem lehet tudni, hogy erre a tendenciára milyen hatással lesz a felvásárlás. 

Szerintetek mik lesznek azok a Bethesda játékok, amelyeket más konzolokra is kiad majd a Microsoft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)