Hirdetés

Jól jönne egy új egér vagy egérpad? Válaszolj egy kérdésre és bármelyik a tiéd lehet!

|

Szeretnél egyet a precíz, 7000 dpi-s Eshark Shinai egérből, vagy inkább az ultraszéles, csúszásgátlós Karuta egérpadra vágysz? Most könnyen megszerezheted!

Hirdetés

A gamescom alatt mutatkozott be a White Shark komolyabb gamereknek szánt termékcsaládja, az Eshark, melybe profi, elegáns, de megfizethető billentyűzetek, egerek, fejhallgatók és egérpadok tartoznak, sőt, hogy teljes legyen a szett, még gamer szék is van a felhozatalban. Itt írtunk a frissen bemutatott termékekről.

Hirdetés

Közülük kettőből, a Shinai egérből és a Karuta egérpadból most egyet-egyet megnyerhettek, ha helyesen válaszoltok az ezen Facebook-posztban feltett kérdésre a poszt alatt, kommentben:

A sorsolás 2019.09.24-én este 20:00-kor lesz. Hajrá!

A nyereményjáték szervezésében, lebonyolításában a GameStar nem vesz részt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)