Hirdetés

Eskü, nem késik többet a Cyberpunk 2077

|

Fogadkozik a CD Projekt Red, hogy tartani fogja a legutóbb nyilvánosságra hozott megjelenési dátumot.

Hirdetés

Nem a Cyberpunk 2077 az egyetlen játék, amely körül már a megjelenése előtt méretes rajongói közösség szerveződik, de eddig elég kevés alkotásról mondhattuk el, hogy a leendő vásárlók már rituálékat végeznek azért, hogy megakadályozzák a premierdátum újbóli módosítását. Talán őket is megnyugtatják Piotr Nielubowicz pénzügyi igazgató szavai, aki leszögezte, hogy a koronavírus okozta logisztikai nehézségek dacára remekül halad a fejlesztés.

Hirdetés

Már hat hónapja, hogy átálltak a CD Projekt Red alkalmazottai otthoni munkavégzésre, és előreláthatólag decemberig nem is változnak a körülmények. De ettől függetlenül képesek voltak tető alá hozni pár magas nézettségű Nightcity Wire bemutatót, sőt még egy online sajtóeseményt is, minek keretében kiválasztott újságírók és influencerek órákon át nyúzhatták a belsőnézetes szerepjátékot. Emellett arra is jutott idejük, hogy megállapodjanak a Netflixre érkező Cyberpunk: Edgerunners animesorozat gyártásáról.

A cégcsoport anyagi helyzete továbbra is stabil, erről árulkodik, hogy az elmúlt hat hónapban 364 millió zloty folyt be a kasszába, közel 70 százalékkal több, mint tavaly ilyenkor, az adózás utáni eredmény 147 millió volt, a 2019-es háromszorosa. Mint emlékezetes, a netflixes Vaják első évadának hála szinte olyan ütemben fogytak a Witcher-játékok, mint amikor még újnak számítottak. Ugyanakkor a Gwent és a GoG.com is jól hozott a konyhára. Emiatt megengedhette magát a cég, hogy a hivatkozott időszakban százmilliókat invesztáljon új technológiákba és elegendő pénzt fordítson a futó fejlesztésekre, elsősorban a Cyberpunk 2077-re. Nielubowicz megígérte, hogy amikor legközelebb hasonló videóval jelentkezik, már múlt időben beszélhetünk a premierről.

Ha még nem volt hozzá szerencsétek, hallgassátok meg a soundtrack egyik számát, amit azt követően osztott meg velünk a CDPR, hogy a hivatalos Cyberpunk 2077 YouTube-csatorna feliratkozóinak száma elérte az egymillió főt.

A Mike Pondsmith által megálmodott világba helyezett játék november 19-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de még az év vége előtt elérhető lesz Stadián is. 2021 folyamán pedig befutnak a next-gen kiadások is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)