Hirdetés

Essential 2K Collection - brutális leárazások és ingyenes játékok

|

Összeállt a 2K Games a Green Man Gaming csapatával, aminek 70 százalékos leárazás és négy ingyenes játék lett az eredménye.

Hirdetés

Ebben az évben is találkoztunk már egy-egy figyelemre méltóbb leárazással a játékvilágban. A 2K Games és a Green Man Gaming pedig gondolt egyet, és egy érdekes csomaggal kezdte meg a márciust.

A 2K Essential Collection £19.99-os, azaz nagyjából 7500 forintos áron vásárolható meg a GMG honlapján, az ingyenes játékok mellé pedig még egy kupont is kapunk, amivel további öt játékhoz juthatunk hozzá féláron. Vegyük akkor sorjában: a megvásárolható csomagban a BioShock Infinite, a Borderlands 2, a Civilization 5 és az XCOM: Enemy Unknow kapott helyet. Ezek mellé kapjuk meg az ingyenes négyesfogatot, amivel a BioShock, a Borderlands, a Civilization 4 Complete és az X-Com Complete Pack landol majd a kosarunkba, a kuponnak köszönhetően pedig féláron juthatunk hozzá a Bioshock 2, a Civilization V: Gods and Kings, a Civilization V: Brave New World, az NBA 2K14 és a Borderlands 2: Ultimate Vault Hunter Pack 1 & 2 Bundle címekhez is.

Itt azonban még nem állunk meg, a Green Man Gaming csapata erre a hétvégére ennél többel készült. Playfire jutalmazás várható a 2K Games több játékánál is. Te játszol majd, ők pedig fizetnek érte, a zöld emberke honlapján pedig levásárolhatod majd munkád gyümölcsét.

A jó híreknek itt nincs vége, ugyanis nem csak a 2K játékok fognak "fizetni" az eltöltött játékidőért, a Resident Evil 4 HD, a Payday 2, a Castlevania: Lords of Shadow 2, a Thief és még sok minden más vár majd minket, hogy pénzt kereshessünk velük. További információkért látogassatok el a PlayFire hivatalos honlapjára.

Mit szóltok a csomaghoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)