Hirdetés

Észhez tért a Blizzard: visszakapják a bődületesen drága Hearthstone-kártya árát a játékosok

|

A gyémántba foglalt Drek'Thar lapnak pofátlanul magas árcédulája volt a Hearthstone-ban.

Hirdetés

Nem olyan régen megjelent a Hearthstone-ban a korábban ingyenesen megszerezhető Drek'Thar kártya gyémántból "készült" változata, aminek megszerzéséért 3000 játékbeli aranyat kellett kipengetniük a játékosoknak, de akár 24,99 eurót, vagyis közel 10 ezer forintot is fizethettek érte.

Habár egy alapvetően hasznos és pofás lapról van szó, ez az egész érthető módon sokaknak nem tetszett, így hát a Blizzard olyat lépett, amely egyrészt korrekt dolog, másrészt talán már korábban meg kellett volna tennie.

Hirdetés

Egy friss patch alaposan legyengítette szegény Drek'Thart, ami valószínűleg csak olaj lett volna a tűzre a magas árcédula miatt már így is mérges rajongóknál, szóval a Blizzard úgy döntött, hogy 3000 arannyal lepi meg azokat, akik korábban megvették a gyémánt verziót. Sőt, a visszatérítés ellenére ezek a játékosok megtarthatják a prémium megjelenésű lapot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azok is ennyi játékbeli pénzt kapnak, akik amúgy valódi valutáért vették meg a kártyát, de ennek ellenére ez tényleg szép húzás a Blizzard részéről. A megújult Drek'Thar egyébként már nem kettő, hanem csak egy miniont idéz le a harctérre, szóval nem biztos, hogy ezentúl is sok pakliban fogunk találkozni a szemkötős orkkal.

Jöhet is a nagy kérdés: ti megvásároltátok a csicsás gyémánt változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)