Hirdetés

Eszméletlenül pörgős előzetest villantott a Deathloop a State of Playen

|

Ütős hangulatot ígér az Arkane Studios, akiknek a Dishonored szériát köszönhetjük.

Hirdetés

Nem lett túlságosan erős a State of Play, a Sony online eseménye, ahol ugyebár elméletileg a készülő játékok legújabb előzeteseivel bombázzák a konzolra éhező játékosokat, de azért masszív AAA címek is feltűnt a soványka kínálatban, mint például a Deathloop, az Arkane Studios legújabb játéka.

Nekik köszönhetjük a Dishonored szériát, amely annak idején egy üde folt volt az FPS játékok világában, vagy a Prey-t, ami szintén egészen új hangulatot kölcsönzött a valaha már nagyon ment lövölde nevének, és sikerült egy egészen egyedi hangulatú élményt kovácsolni. Mindezek fényében az időmanipulálós Deathloop elég magas elvárások mellett készül, és az új trailer egyelőre nem adott okot a csalódásra.

Hirdetés

Az Arkane Studios névjegye persze erősen érezhető ezen a címen is. A State of Playen a Sony bemutatta a Deathloop legújabb előzetesét, amelyben teljesen világosan látszik, ragaszkodtak a srácok a már megszokott vizuális megjelenéshez.

Hangulatos előzetes, nem? Már első nézésre is rengeteg dolog ugrik be az embernek róla. Call of Duty, James Bond, Dishonored, Borderlands. Talán kicsit mindenből van benne, ez azonban nem is baj.

Ugyan már tavaly is láttuk, hogy mire számíthatunk, most egy sokkal mélyebb betekintést kaptunk abba, hogy milyen lesz a helyszín, annak milyen a hangulata és a labdát is feldobták az előzetes készítői: vajon milyen hurokról beszél az előzetes elején a hölgy, amit biztosan nem tudunk megtörni?

A válaszra már nem kell sokáig várni, a Bethesda által kiadott Deathloop ugyanis 2021 májusában érkezik is a boltok polcaira. Vajon ez lesz az utolsó Bethesda játék PlayStationre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)