Hirdetés

Észrevettétek a rejtett Hulk utalásokat a Wolverine játék előzetesében?

|

A szemfüles rajongók kiszúrhattak két Hulkra utaló easter egget is a Marvel's Wolverine első kedvcsinálójában.

Hirdetés

Tegnap este a Sony nem finomkodott, több atombombát is ledobtak a PlayStation Showcase során. Az Insomniac Games háza tájáról például nem csak a Marvel's Spider-Man 2 bejelentő előzetese érkezett, hanem az is kiderült, hogy a csapat egy Wolverine (Rozsomák/Farkas/Logan) videojátékon is dolgozik.

A Marvel's Wolverine kapcsán egyelőre mindössze egy CGI-előzetest kaptunk, és a megjelenés évét sem árulták el, szóval teljesen bizonyos, hogy még elég sokat kell várnunk rá, arról viszont már most elkezdhetünk elmélkedni, milyen vendégszereplőkre számíthatunk Rozsomák saját kalandjában.

Hirdetés

Rögtön ott figyel például az említett trailer elején két elég konkrét utalás. 0:19-nél hátulról láthatjuk a címszereplőt, ahogy épp a bárpultot támasztja. A pult mögötti falon pedig látható egy rendszámtábla a következő számozással: HLK 181. Ha még jobban hunyorítotok, akkor azt is megláthatjátok, hogy a kassza kijelzőjén 19,74 dolláros összeg olvasható.

A keményvonalas Marvel-rajongók most biztosan homlokukra csaptak, ugyanis Rozsomák először 1974-ben, az Incredible Hulk képregénysorozat 181. lapszámában bukkant fel, mint a hihetetlen Hulk ellenfele. Ez a füzet tehát fontos mérföldkőnek számít a képregénytörténelemben.

Simán elképzelhető persze, hogy mindez nem több két egyszerű kikacsintásnál, de mi személy szerint nagyon örülnénk, ha egyre több Marvel-hőssel bővülne az Insomniac Games játékainak világa, Rozsomák és Hulk pedig akár egymás ellen, akár egymás oldalán is izgalmas párosnak bizonyulhatna. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)