Hirdetés

Észvesztőnek ígérkezik a Borderlands 3 utolsó DLC-je is

|

Bemutatkozott a Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, a Borderlands 3 végső kiegészítő csomagja.

Hirdetés

Felemásak voltak az érzéseink a Borderlands 3-mal kapcsolatban annak megjelenésekor, azóta a Gearbox igyekezett érdekesebbnél-érdekesebb tartalmakkal bővíteni az alapjátékot. Összesen három DLC (a Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot, a Guns, Love and Tentacles és a Bounty of Blood) jelent meg eddig, most pedig bejelentették a negyedik és egyben utolsó csomagot is.

Hirdetés

Az új DLC a hangzatos Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck nevet kapta, amely a Gearbox legfrissebb blogbejegyzése szerint egy vad és szürreális utazás az őrületbe. A "ragyogó" tudós, Patricia Tannis nem kisebb bravúrt hajt végre, mint hogy elkalauzol minket Krieg elméjébe. Ott a játékosoknak Krieg személyiségének két oldalával kell szembenézniük: az egyik nyugodt, a másik viszont  maga a gyilkos düh. Nézzetek bele ti is a játékmenetbe: 

A Borderlands 3 - Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck DLC megjelenése szeptember 10-ére várható PC-re, PS4 és Xbox One-ra. Beszerezhető lesz a Season Pass részeként és külön is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)