Hirdetés

PlayStation 4-re jön a Dark Souls fejlesztőinek klasszikusa?

|

Mielőtt a Souls sorozattal igazán nagy sikerre tett szert, a From Software csinált még ezt-azt. Hamarosan nosztalgiázhatunk egy kicsit.

Hirdetés

Nyugaton nem volt igazán ismert a From Software neve, amíg az első Dark Souls (vagy elődje, a Demon's Souls) meg nem jelent. Most, a harmadik rész után már mindenki tudja, hogy ez az a csapat, ami mazochistáknak készít fantasy akciójátékokat.

A céget 1986-ban alapították, de csak a kilencvenes évek második felében kezdte el aktivizálni magát. 2000 környékén adta ki az Eternal Ringet, mint a PlayStation 2 egyik nyitócímét, ami egy belső nézetes akció-RPG volt. A maga idejében közepes értékeléseket kapott és valószínűleg azóta sem lett jobb, de az Exophase-en felbukkant egy trófealista, ami a PlayStation 4-es újrakiadást vetíti elő. Ha tényleg megjelenik (márpedig erre minden esély megvan), az eredeti, módosítások nélküli változatot kapjuk, ahogy például a Grand Theft Auto trilógia, a Bully vagy az Ape Escape 2 esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)