Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 - a Fekete-tengerig vezethetünk az új kiegészítőben

|

Továbbra is csak épül, szépül a piac egyik legsikeresebb rétegjátéka.

Hirdetés

Nem tudom, hányan feltételezték volna, hogy a kamionvezetős Euro Truck Simulator széria akkora siker lesz, mint amilyennek végül bizonyult. A játék rajongói mindenesetre újabb, ezúttal balkáni utakkal bővíthetik ki az élményt.

Hirdetés

A fejlesztő SCS Software nagyon büszke lehet gyermekére, hiszen a Euro Truck Simulator 2 mind a mai napig játékosok ezreit, jobb napokon tízezreit csábítja a volán mögé. Így talán nem is meglepő, hogy a csapat nem rest, és állandó jelleggel bővíti az alapjátékot. A Road to the Black Sea címre keresztelt bővítményben újfent lesz látnivaló, hiszen egészen a Fekete-tengerig vihetnek útjaink, Románián, Bulgárián vagy épp Törökország különböző térségein keresztül.

A kiegészítő ígérete szerint visszafogott falvaktól kezdve hatalmas városokig semmiből nem lesz hiány, a hangulatos vidéki utakon keresztül pedig egészen a Fekete-tenger partjáig is elvezethetünk. Erdély gyönyörű erdői, a Kárpátok vonulata és az isztanbuli nyüzsgés is új színt visz majd az Euro Truck Simulator 2 által nyújtott élménybe.

A DLC Steam adatlapján egyelőre még nincs pontos megjelenési dátum, ahogy a kiegészítő árazásáról sincs hivatalos infó, ám több mint valószínű, hogy a korábbi bővítményekhez hasonlóan 18 eurós árcédula mellett ruházhatunk be majd a Road to the Black Sea-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)