Hirdetés

Ettől az újdonságtól alaposan megváltoznak majd a Warzone meccsek

|

Sok izgalmas újdonságot hoz a hamarosan induló negyedik szezon a Warzone-ba.

Hirdetés

Nem volt könnyű helyzetben a Warzone a megjelenésekor, hiszen a PUBG, Fortnite és az akkora már komoly tábort kiépítő Apex Legends mellé kellett úgy betörnie, hogy korábban a Black Ops 4 battle royale módja csúfos kudarcot vallott.

A Modern Warfare-re épülő játékmód azonban hatalmas sikert aratott, Paca szerint egyenesen a legjobb battle royale jelenleg a piacon. A Warzone a kezdetek óta persze sokat változott, rengeteg szezon jött és ment, kaptunk egy részben új pályát és a már a Cold War tartalmai is elérhetőek.

Hirdetés

Most, hogy néhány nap múlva elérkezik a Season 4 rajtja, komoly információk érkeztek arról, hogy mivel készülhetnek a fejlesztők a játékosoknak.

Korábban már hallani lehetett pletykákat, miszerint a népszerű battle royale egy olyan funkciót hoz majd be, amit eddig nem igazán láthattunk hasonló címekben. Úgy tűnik, hogy a Warzone negyedik szezonjában lehetőségünk lesz teleportálni, ahhoz viszont előbb meg kell találnunk az eddig nem tisztázott módon elrejtett piros ajtókat.

Úgy tűnik, hogy az átjárók akkor tűnnek fel, ha megpingeljük őket, arról azonban még nincs információ, hogy hogyan működnek majd. A hivatalos leírás ködösít, így még arra is van egy kis esély, hogy esetleg olykor nem épp ott kötünk ki, ahol eredetileg szerettünk volna.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Persze nem "csak" teleportálással készülnek a negyedik szezonra a fejlesztők. Érkeznek még Verdanskba motorok is, mellyel biztosan sokan fogjuk majd kipontozni magunkat a meccsekből, amíg meg nem tanuljuk őket vezetni, végül pedig egy új Gulag is jön, ami talán sok játékosnak lesz felüdülés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)