Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 Go East - Kelet-Európába is szállíthatunk

|

Hamarosan érkezik az ETS2 első kiegészítője, melyben már Lengyelország, Csehország, Magyarország és Szlovákia nagyobb városaiba is szállíthatunk.

Hirdetés

Az Euro Truck Simulator 2 egy kiváló szimulátor, 2013-ban Év Játéka díjat is kapott, most pedig 13 új várossal bővül.

A mindössze 9,99 fontos (kb. 3500 forint) áron kapható Euro Truck Simulator 2 Go East kiegészítő Lengyelország, Magyarország, Csehország és Szlovákia területeivel bővíti a térképet, melyen eddig csak az Egyesült Királyság, Belgium, Olaszország és Hollandia szerepelt. A dobozos formában megjelenő add-on szeptember 20-tól lesz kapható, és ugyanezen a napon érkezik az alapjátékot és a Go Eastet is magába foglaló Euro Truck Simulator 2 Gold, amiért 29,99 angol fontot (kb. 10600 forint) kérnek el. Alább láthatjátok a képeket, nem nehéz felismerni, melyik melyik városhoz tartozik (főleg úgy, hogy rájuk van írva).

Aki azonban további városokat és országokat szeretne a térképére, annak érdemes leszednie az ingyenes Truck Sim Map-et, melybe nem kevesebb, mint 38 várost zsúfoltak bele a lelkes modderek, így többek között Magyarország, Tunézia vagy akár Líbia is útba eshet. "Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele, érted?!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)