Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 - nincs már messze az olasz út

|

Kiderült az Italia DLC megjelenési dátuma, és jött egy új trailer is, mely megmutatja, milyen tájakon szállítmányozhatunk.

Hirdetés

Augusztusban, megjelenési dátum nélkül harangozta be az SCS Software, hogy bővíti az olasz területeket a Euro Truck Simulator 2-ben. Azóta sokat dolgozott rajta a csapat, és nem kell 2018-ig várunk, hogy Olaszország új területeit is elérhessük.

Hirdetés

Az Italia csomag jövő héten kedden, azaz december 5-én jelenik meg, és 17,99 euróba fog kerülni, ahogy a korábbi területbővítő DLC-k is. 11 500 km-nyi utat járhatunk be (körgyűrűket és kereszteződéseket egyaránt), 19 új várost (köztük Rómát, Nápolyt és Palermót) látogathatunk meg, belefuthatunk jellegzetes műemlékekbe, és figyelnünk kell a fizetőkapukra is. Jönnek természetesen korábban nem látott rakományok is. A csapat nagyon figyelt arra, hogy átadja Olaszország esszenciáját, és a videó alapján tényleg jó munkát végeztek.

Várjátok már? Szerintetek mely országot lenne még érdemes berakni a játékba vagy kibővíteni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)