Hirdetés

Jövő héten elugranál gyorsan Bulgáriába a kamionoddal?

|

Az Euro Truck Simulator 2 megnyitja az utat kelet felé, Románia, Bulgária és Törökország is felfedezhető a Road to the Black Sea címet viselő, hamarosan megjelenő DLC keretében.

Hirdetés

Az Euro Truck Simulator 2 következő DLC-je, a Road to the Black Sea nevet kapta, és három új országgal bővíti a térképünket. Bulgária, Románia, és Törökország egy kisebb része (értelemszerűen a felénk eső, ha már Euro Truck Simulator) mind bejárható lesz.

Hirdetés

Mindent egybevéve a Road to the Black Sea 20 új várossal, 11 új céggel, valamint 10 ezer kilométernyi úttal bővíti a játékot.

Mindezt egy laza kis launch trailer is bemutatja nekünk. Én magam nem vagyok végtelen rajongója a szimulátoroknak (pláne nem a kamionosoknak), de ez a DLC a tartalmi felhozatalával még engem is felcsigázott.

Az Euro Truck Simulator 2 új kiegészítője pontosan december 5-én, azaz jövő hét csütörtökön fog megjelenni PC-re. Az ára 18 euró lesz a Steamen. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)