Hirdetés

Europa Universalis III - Divine Wind trailer

|

A svéd Paradox kiadó tovább folytatja sikersorozatát...

Hirdetés

Először is készítsük elő Europa Universalis III Complete kiadványunkat és a Heir to the Throne kiegészítőt - ezek mindenképp kelleni fognak.

Ezt követően tudjuk majd a Divine Windet telepíteni, amely nemcsak megújult grafikai kinézettel, hanem új földrésszel is megajándékoz minket, hiszen - a neve ellenére - ezúttal Ázsiába kerül át a játék fókusza. Japán és Kína lesz a két fő helyszín, illetve csatázhatunk az Aranyhordával is - már akinek van erre ereje. A Divine Wind két hét múlva ilyenkor már meg is jelent, s persze az előbb említetteken kívül lesznek benne új épületek, egységek, öcsik (akár a világ elfoglalásáért is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)