Hirdetés

Europa Universalis III - Heir to the Throne demó

|

Egykoron, a nagy dinasztiák korában nem volt mindegy, ki örökölte a trónt...

Hirdetés

Az Europa Universalis III igencsak sikeres stratégiai, menedzselős játék lett, ezt bizonyítja, hogy itt a harmadik kiegészítője az Europa Universalis III: Heir to the Throne - amely december 15-én jelenik meg.

A demója viszont máris elérhető - a demóban nyolc nyugat-európai birodalom vezetőjeként játszhatunk 1492 és 1550 között, egy olyan korszakban, amely örökre megváltoztatta a világot. Hatalmas felfedezetlen területek várnak a játékosra amikor például a mohammedánok Bécs ellen vonulnak.

Kasztília (Castille) vagy POrtugália fel tudja fedezni az Új világot, Velence és a Hansa városok ki tudják terjeszteni gazdasági szövetségüket, át lehet élni Bohémia (Csehország) és Ausztria rivalizálását ahogy a Német-Római császárságért küzdenek. S ha még ez sem elég, akkor meg lehet hódítani Európát a franciákkal, vagy egyesíteni lehet a brit szigeteket a Tudor dinasztia segítségével.

A demó az alábbi linkekről tölthető le:

http://www.strategyinformer.com/pc/europauniversalisiiiheirtothethrone/demo/34097.html


http://worthplaying.com/article/2009/12/10/news/70854/


http://demos.gamersgate.com/8951


http://www.paradoxplaza.com/EU3_HeirToTheThrone_DEMO.exe


http://www.atomicgamer.com/files/82561/europa-universalis-iii-heir-to-the-throne-demo


http://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=18975

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)