Hirdetés

Europa Universalis IV: Art of War - kezdődik a 30 éves háború

|

Újabb kiegészítővel jelentkezik a Paradox. Ezúttal egy európai konfliktus közepébe csöppenünk.

Hirdetés

Miután a Paradox bejelentette a Crusader Kings II legfrissebb kiegészítőjét, lerántotta a leplet az Europa Universalis IV: Art of War csomagról is. Ennek a stratégiának az új frissítése is rengeteg újdonságot hordoz.

A lent látható trailerben is a kiegészítő legfőbb témáját láthatjátok. A 30 éves háborúban kell majd helytállnunk, ami Európa egyik legbrutálisabb, vallásháborúként indult konfliktusa volt. Sok, ehhez kapcsolódó játékmechanikai újítás, hajózással kapcsolatos extrák, fejlesztett diplomácia, és játékmenetbeli javítás kerül a csomagba. Azt sajnos nem tudjuk, hogy mikor várható az Art of War megjelenés, de reméljük, nem váratnak soká bennünket a fejlesztők.

Ti melyik történelmi konfliktust látnátok legszívesebben az Europa Universalisban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)