Hirdetés

Europa Universalis IV bejelentve!

|

A Paradox Interactive megerősítette az Europa Universalis sorozat visszatérését, mely hír hallatára a hardcore stratégákkal nyilván madarat lehetne fogatni.

Hirdetés

Majd hat évet kellett várnunk arra, hogy folytatást kapjunk a méltán híres Europa Universalis sorozathoz. A soron következő, negyedik fejezetet a Paradox Interactive fejlesztésében élvezhetik az összetettebb stratégiákat kedvelő játékosok, valamikor 2013 folyamán.

Az Europa Universalis IV saját fejlesztésű motorral dicsekedhet, melynek köszönhetően a térképek 3D-ssé változtak, továbbfejlődött a kereskedelmi rendszer, a birodalom "menedzselése", kényesen figyelnek a korhűségre, több történelmi területet irányíthatunk és tehetünk magunkévá. Az alkotás kizárólag PC-re várható, de a Paradox bejelentése alapján a jövő héten megrendezésre kerülő GamesComon mozgás közben is megleshetjük a nagy múltra visszatekintő stratégiát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)