Hirdetés

Europa Universalis IV: Conquest of Paradise - hódítsd meg Amerikát!

|

A Paradox bejelentette az Europa Universalis IV első kiegészítőjét, melyet a Conquest of Paradise névre keresztelt. Lassan átnevezhetik World Universalisra.

Hirdetés

A kiegészítőben európaiként az Új világot hódíthatjuk meg újból, és átélhetjük a felfedezés hamisítatlan, eredeti élményét, ami anno Kolumbusz Kristófot járta át.

Kissé eltávolodva a sorozat egyik védjegyeként jelenlévő történelmi hűségtől, Amerika kontinense véletlenszerűen generálódik. Mind a kontinens mérete, mind alakja és elhelyezkedése változik. Sőt, mi több, ez a koncepció nem csak Amerikára vonatkozik, hanem az összes Európán kívüli földrészre.
 

Az Europa Universalis IV első kiegészítőéért felelős vezető fejlesztő, Thomas Johansson ezen lépésüket azzal magyarázta, hogy számukra nagyon fontos a felfedezés aspektusa. Mivel azonban játékosaik, ellentétben a 15. századi felfedezőkkel már tudják, hol van Amerika, elvész a keresés igazi élménye. Az új rendszerrel viszont soha nem lehet tudni, mire számítson az ember. (Lehet, hogy V. Henrik hátsó kertjében találunk rá Virginiára egy Alice nevű lánnyal - vagy ez egy másik történet?)
 

 

A kiegészítőben a kolóniák is nagyobb szerepet kapnak, és az irányításunktól függetlenül akár önálló kis államokká is fejlődhetnek, mi pedig egy ilyen kolónia vezetőjeként vagy akár az amerikai őslakosokat irányítva is játszhatunk majd, így szembe kell néznünk a migráció kérdésével, illetve azzal, hogy birkózzunk meg a hódító európai hatalmakkal, melyeknek a mi területünkre fáj a foguk.
 

Az Europa Universalis IV: Conquest of Paradise várhatóan még karácsony előtt érkezik Windows, Macintosh és Linux rendszerekre, úgyhogy még az ünnepek előtt meghódíthatjuk Amerikát, vagy éppen új értelmet adhatunk a Hálaadás fogalmának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)