Hirdetés

Europa Universalis IV - a héten jöhet a demó

|

Ha minden jól megy, a héten megkapjuk az Europa Universalis IV demóját, ráadásul percre pontosan tudjuk a megjelenési dátumot is.

Hirdetés

A Paradox stratégiai játék-rajongók által várva-várt gyermeke hamarosan felkerül a virtuális boltok polcaira, de előbb a srácok egy olyan ritkasággal lepnek meg minket, ami manapság mondhatni kincset ér.

Mármint felhasználói szempontból, a fejlesztőknek nem feltétlenül jó, ha egy játékhoz demót is kiadnak. A Paradox mit sem törődve ezzel bejelentette, hogy „ha Isten is úgy akarja”, még a hét folyamán (leginkább a vége felé) megjelenik az Europa Universalis IV kipróbálható változata. Ugyanakkor ahhoz semmilyen földöntúli erő nem kell, hogy augusztus 13-án, magyar idő szerint délután háromkor már maga a teljes játék is elérhető legyen többek között például a Steamen, ahol előrendelés esetén két DLC-t és egy Crusader Kings II teljes játékot is kaphattok. Ha élesedett a demó, azonnal szólunk róla, addig is maradjatok velünk mindenképpen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)