Hirdetés

Europa Universalis IV - hívd meg a barátaidat, kerülj be a játékba

|

Érdekes kampánnyal állt elő a Paradox: ha meghívod a barátaidat játszani, neved bekerülhet a játék stáblistájába, de más értékes ajándékokkal is gazdagodhatsz.

Hirdetés

Az Europa Universalis 4 csak 2013 harmadik negyedévében fog megjelenni, de a Paradox nem szeretné, ha megfeledkeznénk erről. A Call to Arms kampányban több okból is érdemes részt venni.

A dolog úgy működik, hogy mindenki, aki regisztrál, kap egy egyedi linket. Ezt kell továbbküldenie barátainak, akik ha szintén csatlakoznak a kampányhoz, eggyel közelebb juttatják a meghívót a négyféle nyereménykategória valamelyikéhez. 3 barát meghívása után a Winged Hussars Unit Pack DLC, egy arany fórumikon, és a Johann Andersson által kommentált The Prince by Niccolò Machiavelli válik letölthetővé. Ha 5 barátunk csatlakozott rajtunk keresztül, ezeken felül egy stratégiai útmutatót, egy újabb videót, és a National Monuments DLC-t is megkaparinthatjuk.

Ha meghívottaink száma átlépi a tizet, a Europa Universalis III Chronicles játék, a Compendium Universalis és egy, a fejlesztők által dedikált digitális háttérkép is a jutalmunkká válik. Amiért viszont igazán érdemes aktivizálni magunkat, azok a negyedik tier által nyújtott ajándékok: az első 50 fő, aki teljesíti a célt, nevével bekerül a játék stáblistájába, az első 10 kipróbálhatja az Europa Universalis IV béta verzióját, az első 3 pedig kiutazhat Stockholmba, ahol többjátékos módokban mérheti össze tudását a fejlesztőkkel. Regisztrálni ezen a linken keresztül tudtok, a feloldható tartalmakról pedig itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)