Hirdetés

Europa Universalis IV - kijött az 1.2-es frissítés

|

Az Europa Universalis IV-hoz megjelent frissítésben a hibajavításokon felül kaptunk pár kiegészítést is, a bíborosok pedig már nem halhatatlanok.

Hirdetés

Az Europa Universalis IV 1.2-es frissítése jelent meg, érdemes tehát megnézni, mit is remélhetünk ettől.

Mostantól felszabadított gyarmataink felett átvehetjük az irányítást és velük játszhatunk tovább. A bíborosoknak már sokkal nagyobb esélyük van a halálra, amennyiben megöregszenek, továbbá amelyik nincs még a kúriában, szintén meghalhat (mennyire hülyén hangzik a mondat, ha nem a játékról lenne szó...)

Új "ideagroup"-ok is kerültek a játékba, szám szerint 29. Békét ajánlhatunk ellenségeinknek a bekerült "Surrender" gombbal, a "Suggest Demands"-szel pedig béke iránti követeléseinket foganatosíthatjuk. A beviteli mezőkből most már másolhatunk/kivághatunk/beilleszthetünk gyorsgombokkal is (ez akkor igazán hasznos, ha pl. egy steamid-t akarunk bemásolni a játékba). A manapság elmaradhatatlan Windowed Fullscreen mód is elérhetővé vált az Europa Universalis IV-ben, tovább két új térkép nézettel, a "coalitions" és az "opinions"-szel bővült a játék.

Végezetül 5 új achievementet is raktak a játékba, melyek a következők:

  • Grand Coalition – alakíts ki koalíciót legalább 6 taggal

  • Trade Hegemon – nyugat-európaiként birtokold Ádent, Hormozt és Melakát.

  • Winged Hussars – birtokold a Winged Hussar egységet, miközben legalább 50% a lovassági erővel bírsz

  • Luck of the Irish – Hódítsd meg az összes brit szigetet és az ír földet.

  • Sunset Invasion – Kezd az aztékokkal és hódítsd meg Lisszabont, Madridot, Párizst, Londont, Amszterdamot és Rómát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)