Hirdetés

Europa Universalis IV - még mindig érkezik új kiegészítő

|

Három év és kilenc kiegészítés után az Europa Universalis IV fejlesztése még mindig nem állt le, hamarosan érkezik a Rights of Man című kiegészítő.

Hirdetés

A Paradox szinte akármilyen korszakban és környezetben kiváló birodalomépítő stratégiát tud készíteni, amint azt legutóbb a sci-fi tematikájú Stellarisszal bizonyították. De egy-egy új játék megjelenésével nem hagyják hátra a korábbi címeiket sem, aminek ékes példája az Europa Universalis IV legújabb kiegészítőjének bejelentése.

A Rights of Man újdonságai között például ott lesz a Great Power mechanizmus, aminek segítségével a megerősödött nemzetek könnyebben elnyomhatják a kisebb szomszédaikat. A többi királysággal való interakció is érdekesebb lesz az uralkodókhoz kapcsolódó különböző traitek miatt. De az Europa Universalis IV többek között új lehetőségekkel bővül kultúrák befogadására, új célkitűzéseket kapnak a kopt és a fétisvallások, részletesebb utasításokat adhatunk az alattvaló államoknak.

A forradalmi köztársaságoknak ezentúl belső ellentétekkel is szembe kell nézniük, az Oszmán Birodalom új, a hárem-politikához kapcsolódó eseményeket és választási lehetőségeket kap, a harcban is edzett parancsnokok pedig úgynevezett Leader Traiteket szerezhetnek. A Hearts of Iron IV-et is jegyző csapat azt ígéri, ezeken kívül is sok más újdonság lesz, de az eddig leleplezett feature-lista is kiválóan mutatja, hogy az eddig sem éppen elnagyolt szimuláció csak még részletesebb lesz.

Ti előveszitek még néha az Europa Universalis IV-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)