Hirdetés

Europa Universalis IV - launch trailerrel futott be a kiegészítő

|

Kilenc kiegészítés után az Europa Universalis IV még mindig bővül, megérkezett a vadonatúj tartalom, a Rights of Man kiegészítő, amely számos újdonságot kínál.

Hirdetés

A Paradox nemrég a sci-fi stílusú Stellarisszal újfent bizonyította, hogy minőségi birodalomépítő stratégiákat gyárt, ráadásul akkor sem hagyják magára előző játékaikat, ha már az újra koncentrálnak. Ilyen a három éve megjelent Europa Universalis IV is, amely ma egy újabb csomaggal bővült. 

A Rights of Man újdonságai között olyanokat találunk, mint a Great Powers mechanizmus, amellyel a megerősödött nemzetek más országok háborúiba is beleavatkozhatnak. 

Ezenkívül a Paradox érdekesebbé tette a többi királysággal való interakciót is az uralkodókhoz kapcsolódó különböző traitekkel, valamint a kiegészítő új lehetőségekkel bővíti az Europa Universalis IV-et: változatosabb lesz a kultúrák befogadása, megjelennek a forradalmi köztársaságokban a belső ellentétek, új célkitűzésekkel gyarapodnak a kopt és fétisvallások, részletesebb utasításokat adhatunk az alattvaló államoknak és így tovább. 

A Rights of Man annyi új tartalommal gazdagítja az alapjátékot, hogy felsorolni is sok lenne, ezért inkább a fenti launch trailerre bízzuk a kedvcsinálást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)