Hirdetés

Europa Universalis IV - tölthető a demó

|

Ahogy a Paradox ígérte, még a héten megérkezett a következő Europa Universalis demója. Ahogy mi ígértünk, szólunk, hogy ne maradjatok le.

Hirdetés

Amikor a Paradox Interactive azt mondja, hogy igyekszik minél hamarabb kiadni az Europa Universalis IV demóját, akkor azt úgy is kell érteni.

A - Steames adatlap állításaival ellentétben - csak PC-re letölthető csomag 28 évnyi játékidőt kínál (nyilván nem valós időben, bár ha valaki nagyon lassú, akár még ilyen hosszan is elnyújthatja), és játszhatunk Velence, az Ottomán Birodalom, Portugália vagy Ausztria egységeinek irányítójaként. A multiplayer módok és a mentés lehetősége a demóból kimaradt, de már csak pár napot kell várni az augusztus 13-án esedékes megjelenésig, amikor a játék teljes, Steam Workshop támogatással és cross-platform multiplayerrel felturbózott kiadását is tölthetitek. Ha kipróbáltátok, meséljetek első benyomásaitokról, hátha az is kedvet kap, akinek új az egész sorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)