Hirdetés

Európában is tiszteletét teszi az ArcheAge MMO

|

Rengeteg olyan ázsiai MMO létezik, amelyről a nyugat még csak nem is hallott, ezek közül mutatkozik most be egy Európában is - ez az ArcheAge.

Hirdetés

Az eredetileg Project X2 néven futó MMO-t nem más készítette (többek között), mint a LineAge designere, Jake Song és a Crysis 2 motorjára, a CryEngine 3-ra támaszkodik külcsínben, így meseszép grafikára és hiteles fizikára számíthatunk. A projekt zárt bétájáról még 2010-ben számolt be Gyu mester, azóta az ArcheAge lassú léptekben halad előre, hiszen még Koreában is csak a nyílt fázis zajlik gőzerővel.

A nyugati verziót maga a fejlesztést végző XLGAMES csapata jelentette be hivatalos twitter fiókján keresztül, melynek köszönhetően az ArceAge nem csupán Amerikában, de Európában is elérhető lesz, valamikor 2013 folyamán. Konkrét dátumot vagy ígéretet nem kaptunk a portolással kapcsolatban, de egy hangulatos és tetszetős grafikával megáldott videót publikáltak a készítők, íme:

Az ArcheAge játékmenete igen sokrétű, az ingyenesség mellett a játék bejárható világa várhatóan nagyobb lesz, mint a World of Warcrafté. A játékosok létrehozhatnak falukat, városokat és meg is támadhatják mások városait, várait. Az MMO három kontinense között nincs töltés vagy várakozási idő, mindenfajta időveszteség nélkül, egybefüggően közlekedhetünk a világban.

Mivel a játékosoknak saját hajója is lehet, ezért a kontinensek között akár a saját ladikunkkal (ami akár tengeri ütközetben is részt vehet) is közlekedhetünk, ez szívünk joga. A nyílt bétában jelenleg három faj kapott helyet, de a készítők nyolcat terveznek berakni: a Nuian a természet kedvelője, a kezdőpontja egy nagy erdő mélyén lakozik, amit magas hegyek vesznek körül. A második kaszt az elf, amelyeket különösebben nem kell bemutatni, nem úgy a Ferres fajt, amely egyfajta macska-ember kinézetű harcosok és mindent megtesznek a küldetés sikerének érdekében.

Amint kiderül, hogy pontosan mikor debütál Európában az ArcheAge MMO, jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)