Hirdetés

Europe Universalis III: Chronicles trailer

|

A Paradox sorozata, az Europa Universalis a maga kategóriájában igen népszerű.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy nem tömegek nyomulnak vele - a játék nem is túl egyszerű - bátran fogalmazhatunk úgy, hogy igen komplex stratégiai játékról van szó.

A Chroniclesben most kiterjesztett idősíkon (XIV. századtól a XIX. századig) nyomulhatunk az egész világon, felfedezve a játék elején még nem látható területeket is. Természetesen emellett még jócskán vannak újdonságok a diplomáciában, a hadviselésben, a térkép kezelésében - a szinte végtelenségig zoomolható térkép elég meggyőző például. Aki még egy Europa Universalist sem látott, annak talán, a rajongóknak tuti érdekes lesz a következő videó, amely a játék legfőbb jellegzetességeit mutatja meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)