Hirdetés

European Ship Simulator megjelenés - újra kihajózunk

|

A hajózás szerelmesei hamarosan meghódíthatják az európai vizeket, a European Ship Simulator megjelenése ugyanis nagyon közel van. Az Excalibur kitűzte a dátumot, és itt egy nyolcperces videó is.

Hirdetés

Van valami csodálatosan megnyugtató a járműszimulátorokban, melyek szerencsére egyre többet kínálnak, és egyre szebbek lesznek.

Az European Ship Simulator például egyenesen lenyűgöző. A víz csillogása csak egy dolog, a hajók, kompok, jachtok kidolgozottsága az, amit tényleg nagyon hitelesen megvalósítania a fejlesztő Excaliburnak és Merge Gamesnek. A játékban, mint ahogy a Ship Simulator sorozat korábbi részeiben, küldetéseket kell teljesítenünk időre, de a küldetésszerkesztővel kitalálhatunk saját missziókat is, és megszabhatjuk az ezek során tapasztalható időjárást, a szélsebességet, és persze magukat a feladatokat. Vezethetünk egyszerű halászhajókat, konténerszállító óriást, tankert vagy óceánjárót is, és kiköthetünk Calais, Dover, Rostock, Rotterdam, Hamburg és Gibraltár kikötőiben. Szabad hajózás úgy néz ki nem lesz, de a European Ship Simulator enélkül is érdekes. Íme nyolc percnyi vágatlan, belső nézetes játékmenet:

A játék jelenleg Early Accessben vásárolható meg, de a helyetekben már nem sietnénk: a European Ship Simulator megjelenési dátuma ugyanis február 20.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)