Hirdetés

Szavazz: Ha most kellene választani, melyik lenne szerinted az év játéka?

|

Az év legjava csak az őszi szezonban jön, de érkezett ez-az tavasszal is. Mondd el, te melyik játéknak adnál díjat eddig 2018-ban!

Hirdetés

Szinte nem is volt olyan hónap eddig az évben, ami ne adott volna nekünk egy emlékezetes játékot. Januárban a Dragon Ball FighterZ és a Monster Hunter: World köszönt be, aztán jöttek még olyanok remekművek, mint az A Way Out, a God of War, a Detroit: Become Human meg a Yakuza 6.

Hirdetés

Ezek csak a mi személyes kedvenceink, és tudnánk még hozzárakni, de most arra vagyunk kíváncsiak, ti mit találtok díjra érdemesnek - már ha volt olyan idén, ami szerintetek kiugróan jól sikerült. Alább egy 25-ös lista, de ha ezen nem szerepel a ti favoritotok, írjátok meg kommentben (és ne befolyásoljon titeket a nyitókép)!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)