Hirdetés

Év végén feloszlik a maffia

|

A Zynga egykoron igen népszerű közösségi játéka, a Mafia Wars második részének alvilága nemsokára bezárja kapuit.

Hirdetés

Amikor még itthon nem volt elterjedt a Facebook, egyetlen dolog miatt éreztem késztetést arra, hogy regisztráljak: mazur meghívott a maffiájába.

Ez természetesen, ahogy az ilyen ajánlatok esetében lenni szokott, visszautasíthatatlan ajánlat volt, így közel két hónapon keresztül jelentős erőforrást öltem a saját almaffiám menedzselésébe, majd beleuntam az egészbe, és magukra hagytam a csapatot. Sajnos túl sokan tettek így, legalábbis elég sokan ahhoz, hogy a Zynga bejelentse: a Mafia Wars 2 december harmincadikán befejezi működését. Ez része a Zynga nadrágszíj-megszorító intézkedéseinek. A cég kompenzálni kívánja a játékosokat a rengeteg időért, amit a játékba öltek, így csomagokat ajánlottak fel a CastleVille, ChefVille, FarmVille 2, Mafia Wars és YoVille játékokhoz. Mint ahogy azt az előző mondatból sejtettétek, az első rész továbbra is üzemelni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)