Hirdetés

EVE Online - A Butterfly effektus

|

Az EVE univerzumában minden cselekdetünknek súlya van, ahogyan azt az alábbi trailer is bizonyítja.

Hirdetés

Az MMO-k között is egyedinek számító EVE Online nem csak abban különbözik a többi MMO-tól, hogy itt űrhajóval kalandozhatunk. Az több, mint 300,000 ember egy szerveren játszik, nincsenek szétdobálva ezer felé, épen ezért minden esemény érint mindenkit.

Az alant megtekinthető kis videó jó példa arra, mennyire nem mindegy mikor mit teszünk. A bajba jutott bányászokat megmentve, néhány órával később már a univerzum egész sorsát megváltozató csatában vehetünk részt, és ami a legjobb, nem a fórumon kell hencegni vele. Az EVE Online világa igazán sandbox jellegű, ahol eddig nem látott komplexitással alakíthatjuk virtuális világunk sorsát. A videót az eve-online.hu-s srácok töltötték fel, a tv.gamestar.hu EVE Online csatornájára. Köszi nekik!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)