Hirdetés

EVE Online - a játékosok 44000 dollárt gyüjtöttek össze Japán megsegítésére

|

Az Izlandi mmo játékosainak erőfeszítése szép eredményt hozott

Hirdetés

Szerencsére olyan cégek is adakoztak, mint az mmo gigász NCSoft (6,3 millió dollár - 1,174 milliárd forint), a Sony Online Entertainment (3,6 millió dollár - 670 millió forint). Mellettük a gPotato, a Perfect World Entertainment és a Hi-rez studios is bevezetett segélyfizetési lehetőséget.

Az EVE Online esetében a felajánlásokat a PLEX rendszeresen keresztül lehetett megtenni a játékban használt ISk segítségével. Előzőleg is használták a PLEX rendszert katasztrófa-sújtotta területek megsegítésére, 40000 dollárt összegyűjtve a haiti földrengés, és 20000 dollárt összegyüjtve a pakisztáni áradások áldozatainak.  

A mostani akcióban összesen 2549 PLEX gyűlt össze, amely darabja 17,5 dollárt ér. Ennek fényében az EVE Online fejlesztője, a CCP Games 44607,50 dollárt, azaz 8,3 millió forintot utalt át a japán földrengés áldozatainak megsegítésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)