Hirdetés

EVE Online - a jövő víziója.

|

Kétségtelen, hogy az izlandi fejlesztésű EVE Online a maga kategóriájában a legsikeresebb mmo.

Hirdetés

Bár nincs 12 millió játékosa, de nagyon fanatikus és kitartó közösséggel rendelkezik - s ennek köszönhetően folyamatosan fejlődik.

Jó példa erre ez a rövid film, amely a nemrég lezajlott EVE Online fan Festen került bemutatásra, Izlandon. Sokmindent megmutat, amit már jó ideje tudtunk - sokkal kidolgozotabb karaktereket, felfedezhető állomásokat és a kapcsolatot az EVE Online űrharca és a Dust 514 földi csatái között. Nagyon ambíciózus a project, és a filmen egy centi játékmenet sem látszik, de EVE Online rajongó könnyen belelkesülhetnek egy iylen víziótól.

A Fan Festen egyébként egymás után háromszor kellett ezt a filmet lejátszani, mire a fő előadóteremben az EVE Online rajongók hagyták, hogy Hilmar Veigar Pétursson, a CCP igazgatója tovább folytassa beszédét - számukra ez a videó magát a jövőbeli kánaánt jelentheti.

Lássuk tehát, mi az EVE Online jövőbeli víziója:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)