Hirdetés

EVE Online - Apocrypha kiegészítés március elején

|

Március 10-én érkezik az EVE Online tízedik expanziója, az Apocrypha féreglyukakkal és újabb technológiákkal kedveskedik.

Hirdetés

Az EVE Online játékosoknak érdemes bejelölni március tízedik napját, ugyanis az említett időpontban köszönthetjük a következő ingyenes expanziót, melyhez az Apocrypha alcímet biggyesztették a tisztelt fejlesztők. Talán nem véletlen a dátumválasztás, ha összeszámoljuk az eddig kiadott kiegészítőket, akkor márciusban már köreinkben üdvözölhetjük a tízedik pakkot. A két hónap múlva esedékes Apocrypha-ban az elhivatott EVE Online felhasználók felfedezhetik a Féreglyukak rejtelmeit, melyek egyedi módon megbolondítják az eddig megismert játékmenetet és kiaknázható technológiákat. A kozmikus anomáliákon keresztül utazva eljuthatunk New Eden eddig felfedezetlen csillagképeihez és űrhajóinkat felszerelhetjük eddig soha nem látott technológiai vívmányokkal (Tech III). Ezen moduláris fejlesztések, felszerelések messzemenően túltesznek a Tech I és Tech II technológiákon, csillagporral megszórt cirkálóinkat akár több száz féle variáció szerint átépíthetjük, megerősíthetjük. Az újonnan bejelentett kiegészítőben helyet kaptak az Epic Mission Arcs névre keresztelt szövevényes, komoly történettel rendelkező küldetések, melyekben intelligensebb és veszélyesebb ellenfelekkel találkozhatunk. Több mint öt éves történelmében először kerül dobozos formában az üzletek polcaira Atari - CCP Games partneri szerződésnek köszönhetően.

eveonline.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)