Hirdetés

EVE Online - rengeteg újdonsággal jön az ingyenességet is hozó frissítés

|

Jövő héten érkezik meg Ascension néven az EVE Online következő nagy frissítése, ami az előfizetés nélküli játék lehetőségén kívül is sok más újdonságot hoz majd.

Hirdetés

Nagy nap vár a jövő héten a CCP Gamesre és az EVE Online rajongóira, ugyanis november 15-én landol az Ascension frissítés, ami többek között magával hozza az ingyenesen játszható alfa klón állapotot is. Ezen kívül is sok újdonság kerül a játékba, amikről egy látványos új videót adtak ki a készítők.

Így többek között megnézhetjük az új ipari épületeket, a gépészeti komplexumokat is, vagy éppen azt, milyen lesz az új Command Burst, amivel az EVE Online gyönyörű káoszt jelentő csatáiban buffolhatjuk csapattársainkat. Ezek mellett egyébként a CCP ismét javított az új játékosok bevezetésére kitalált tartalmakon, lehetőséget ad, hogy elméletben megtervezzük hajónk fejlesztését, de újrabalanszolták a taktikai rombolókat is. Minderről és az Ascension frissítés további részleteiről itt olvashattok.

Ti várjátok már a patch megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)