Hirdetés

EVE Online - rengeteg ajándékkal ünneplik a szülinapot

|

Tizenkettedik születésnapját ünnepli az EVE Online, ennek alkalmából a CCP Games ajándékokkal szórja meg a játékosokat.

Hirdetés

Hihetetlen, de már 12 teljes éve annak, hogy elrajtolt a CCP Games komplex MMO-ja, a játékosok által irányított gazdasági rendszerrel felvértezett EVE Online, amelyben volt már példa arra is, hogy brutális háború tört ki egy elmaradt bérleti díj miatt, ámultunk már azon, hogy egy srácnak 1500 dollárjába fájt egy raid, és masszív kiegészítőkben sem szenvedtünk hiányt.

A fejlesztők egy blogbejegyzésben ünnepelték az EVE Online évfordulóját, és azzal köszönik meg a hűséges játékosbázisnak a támogatást, hogy minden aktív felhasználót a következő tartalmakkal ajándékoznak meg: Genolution Core Augmentation CA-3, Genolution Core Augmentation CA-4, Women's 'Gunner' Jacket (Mordu's Legion) és Men's 'Marshal' Jacket (Mordu's Legion). 

A csapat közösségi menedzsere, CCP Falcon a posztban hosszasan taglalta, hogy milyen mesze jutottak az eltelt időszak alatt, és hová fejlődött New Eden öröksége. Kijelentette továbbá, hogy nekik van a legjobb online közösségük, ami csak létezik, és nem győzött hálát adni a játékosaik elkötelezettségéért és hűségéért az EVE univerzum iránt, valamint az EVE folyamatos támogatásáért. 

Hogy tetszenek az EVE Online ajándékai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)