Hirdetés

EVE Online - a játék legnagyobb szövetségének vezetőjét fenyegetésért kitiltották

|

A Circle of Two fő diplomatája elárulta az egész társaságot, amire bepöccent a vezető, és azzal fenyegette az árulót, hogy levágja a kezeit.

Hirdetés

A mai valószínűleg nem a CO2 EVE Online szervezet tagjainak kedvenc napja. A játék egyik legnagyobb szövetsége rengeteg űrállomással, hajóval, és gazdasági befolyással bírt, egészen tegnap estig. Ekkor történt ugyanis, hogy a CO2 diplomatája, The Judge átadta a szervezet minden vagyonát a legnagyobb ellenfeleiknek.

Nem csak pénzről beszélünk: a The Judge a TEST és Goonswarm csoportoknak nyújtotta át a Circle of Two összes űrállomását, szövetségi hajóját, moduljait, több milliárdnyi ISK-val (a játék fizetőeszköze) együtt. A por még korántsem ült el, a szervezet tagjai ugyanis igyekeznek meglépni a saját gépeikkel és mindennel, amit ki tudnak menteni. A legrosszabb, hogy ezek a játékosok gyakorlatilag otthon nélkül maradtak, ráadásul a csapat büszkesége, a Keepstar citadella is ostrom alatt áll, így oda sem térhetnek vissza.

A The Judge rendesen megszívatta az egész bandát, és jó eséllyel aláírta a CO2 végrendeletét. Nem csoda, hogy a vezető, gigX feldühödött, és az EVE chatjében azt kérdezgette, hogy tudja-e valaki Judge igazi nevét és címét. Végül beszédbe elegyedett a diplomatával, akinek egy nem túl kedves üzenetet írt.

"Írogassál csak a kezeiddel, amíg még tudsz."

Az üzenetet az egész világ látta, mivel Judge éppen a Twitchen közvetített. A fenyegetés miatt, illetve azért, mert gigX aktívan próbálta megtalálni a játékost a valóságban, a CCP permanens tiltást csapott a vezető fiókjaira.

A sztoriban a CO2 játékosai jártak a legrosszabbul. A vezetőjük nem tud belépni a játékba, a bázisaik az ellenfél kezében vannak, pénzük nem maradt, és a citadellájuk ostrom alatt. Kíváncsiak leszünk, hogy fel tudnak-e ebből állni a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)