Hirdetés

Az EVE Online fejlesztője egy zsák péniszt talált a levelesládájában

|

Valaki úgy gondolta, hogy egy rendhagyó módon fogja jelezni frusztrációját a fejlesztőknek.

Hirdetés

A veterán EVE Online játékosok nincsenek nagyon megelégedve a CCP újításaival az elmúlt néhány hónapban. A legtöbben ezt ott hangoztatják, ahol konstans sírásnak helye van: a Redditen. Egy elégedetlen felhasználó azonban inkább egy postai csomagba tömte dühét, ehető falloszok képében.

A játék dizájnere, Brenton "CCP Larrikin" Hooper némi információval szolgált tegnap ezzel kapcsolatban.

"Mi itt Izlandon adót fizetünk minden importált csomag után. Amikor valami befut az országba, akkor azt ellenőrzi a vám, megnézik, hogy van-e számla, aztán nekik kell fizetned a cuccokért. Ha nem találnak számlát, akkor egy levelet kapsz, amiben azt kérik. Vannak kivételek (ajándékok esetében például), de csak akkor úszod ezt meg, ha a szülinapod környékén kapsz valamit. A vámhatóságot fel is hatalmazhatod arra, hogy kinyissák a csomagot és ellenőrizzék, hogy mi van benne."

Brenton pontosan ezt tette, amikor megkapta a levelet, amiben kérték tőle a csomaghoz tartozó számlát. Mivel fogalma sem volt, hogy milyen csomagról van szó, így megkérte a vámosokat, hogy nyissák fel a dobozt. A következőt találták benne.

"A szállítmány tartalma: két csomagnyi pénisz formájú gumicukor, csillámpor, pénisz formájú konfetti, és egy kupon, amin az áll, hogy "egyél meg egy zsák f*szt".

A Reddit topikban felbukkant egy sent_bag_of_dick nevű felhasználó, aki állítása szerint felelős volt az ajándékért, és elárulta, hogy 38 dolcsiba került neki a doboznyi férfibüszkeség. Eddigre már sajnos késő volt, Brenton ugyanis megkérte a vámot, hogy dobják ki az édességet.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a CCP pénisz formájú ajándékot kapott, bár a legutóbbi ilyen eset egészen inspiráló volt. Akkor Brenton egy hatalmas karton hímtagot kapott.

Igazából ha valami problémád van egy játékkal, akkor konstruktív fórumposztokon túl, egy zsáknyi édes fallosz is teljesen járható út. Csak figyeljetek oda a célország törvényeire és szabályozásaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)