Hirdetés

EVE Online - Clear Skies 3. rész

|

Megjelent az EVE Online egyik rajongói kisfilmsorozatának záró darabja.

Hirdetés

McDuglas barátunk küldte be a következő hírt, mely a Clear Skies című EVE Online rajongói kisfilmek 3., utolsó darabjáról szól.

Az ő szavait idézem: "Ennek a sorozatnak a lényege, hogy a hajónak van három fős a legénysége, és nem csak outdoor kamera van, /amit az EVE motorjával vettek fel/ hanem a készítők csináltak interior animációt a source sdk-val, ami az Incarna kiegészítés /2011.jún.21 - a tervek szerint/ előtt kuriózumnak számított."

Egy kis segítség, hogy miről is van szó:

Clear Skies 1. rész előzetes:

Clear Skies 2. rész előzetes:

Clear Skies 3. rész előzetes:

Akinek megtetszettek a fentebbi videók, és kíváncsi a teljes részekre, az látogasson el a Clear Skies hivatalos oldalára, ahol mind a három részt letöltheti, vagy online megnézheti:

Clear Skies

Köszönjük McDuglas, és kellemes szórakozást mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)